gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Одржана обука: Клучни фактори за успех

Денес: Сојуз на стопански комори на Македонија (ССК) во соработка со компанијата Сенсум Тренинг и Коучинг специјално за компаниите членови на Сојузот организираше бесплатна обука од интерес за сите компании без разлика на нивната дејност на тема: „Клучни фактори за успех“.

За време на двочасовната обуката беше презентирано:

  • Како да ги препознаете сопствените потреби и во склад со нив да го скроите својот успех по сопствена мерка
  • Кои се главните фактори со помош на кои ќе го креирате сопствениот пат кон успехот
  •  Како правилно и јасно да ги дефинирате целите и акциските чекори кои се неопходни за нивна реализација
  •  Како  да му кажете не на опкружувањето кое Ви наметнува одредени норми

Обуката  ја водеше г-ѓа  Зорица Поповска  - основач на Сенсум Тренинг и Коучинг. Таа е Магистер по менаџмент за човечки ресурси, Лиценциран обучувач за возрасни, Сертифициран NLP Тренер,  Сертифициран NLP Capital Coach, NLP Master Prаctitionar, Сертифициран коуч за зголемена продажба и раст на бизнисот, Коуч за тимови со високи перформанси.

Прочитано 607 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не