gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Нова мобилна апликација на „Рамстор“

Ланецот маркети Рамстор денеска и официјално ја промовираше новата мобилна апликациј коа веќе е во функција и достапна за потрошувачите. Преку оваа услуга купувачите ќе имаат  преглед на понудите на Рамстор Супермаркетите, а апликацијата може да се симне преку „App Store“ и „Google Play“. Со најавување преку Рамстор Клуб картичката корисниците ќе имаат можност да бидат известени за актуелните кориснички кампањи но и да имаат увид во поените кои ги имаат на Клуб картичката.

„За нас, нашите потрошувачи се секогаш на прво место и се радувам што отсега можеме да им пружиме уште подобро искуство при купувањето, но и да им помогнеме организирано да заштедат и истовремено да ги добијат најквалитетните производи кои ги нудат Рамстор Супермаркетите. Топло ја препорачувам на сите наши верни потрошувачи“, изјави Ајхан Узун, Генерален директор на „Рамстор Македонија“.

Прочитано 774 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не