gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Претседателот на Сојузот Данела Арсовска гостува на 24 Отворено

За македонската економија по првиот квартал од 2018 година, дебата на Претседателот на Сојуз на стопански комори на Македонија Данела Арсовска со Вице Премиерот Кочо Анѓушев, потпретседателот на ВМРО Митко Јанчев и Бранко Азески од СКМ со Младен Чадиковски уредник 24 Отворено

Целосната дебата можете да ја погледнете на следниот линк.

 

Прочитано 913 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не