gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Понуда за соработка со компании од Украина

Почитувани членови,

Во насока на застапување на Вашите интереси и создавање на можности за остварување на трговски партнерства, Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Украина во Република Македонија Ве информира за можноста за соработка со компании од Луганската област во Украина.

Понудите за соработка може да ги погледнете на слендиот ЛИНК.

За дополнителни информации, ве молиме контактирајте не на: 02/30 91 440 или по електронска пошта: info@chamber

Прочитано 699 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не