gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Настани - Украина 2018

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Украина во Република Македонија Ве информира за следните настани, кои ќе се одржат во Украина во 2018 год.:

  1. Меѓународен инвестициски форум «Тернопиљшчина INVEST» (www.te-invest.com www.youtube.com/watch?v=ZNsU4udfIks), коj ќе се одржи во тврдината на градот Збараж (Тернопиљска област) на 24-25 мај 2018 година;
  2. XVI Меѓународен форум «Енергетски комплекс на Украина: сегашност и иднина», коj ќе се одржи во Кијив на 6-8 ноември 2018 година;

Исто така, би сакале да ги презентираме инвестициските можности на Запорошката област за заинтересираните македонски инвеститори (www.slideshare.net/zodauzezzodauzez/2017-80979381?ref=http://investment.zoda.gov.ua/Invest-potential) како и online мапа на инвестициските контактните точки на Украина (http://goo.gl/bSM5VK).

Со цел на воспоставување на деловни врски со заинтересираните субјекти од претприемачката дејност на Македонија, во прилог ќе ги наjдете презентациските материјали од Украинската текстилна индустрија како и од следните украински претпријатија:

  • «Steko» (најголем производител на металопластични прозори во Украина) www.steko.com.ua;
  • «Модерн-XXI» (производcтво на дрвени прозори и врати) www.okna-modern.com.ua www.forestlux.com;
  • «Hybro Technologies» (производство на патентирани системи за автономно електрично греење HYBRYD) shop.hybro.eu;
  • «Тетрада» (производство на канцелариски материјали, детски пластелин, бои) tetrad.ua;
  • «Днипродзержинскиј сталеливарниј завод» (металуршко претпријатие) www.dlz.com.ua;
  • «Техновироб» (производство на метални конструкции од челик, леано железо, алуминиум, бронза) http://tehnovyrob.in.ua;
  • «Моjдодир» (производство на мебел) www.moidodir.com.

За дополнителни информации, ве молиме контактирајте не на: 02/30 91 440 или по електронска пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 775 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не