gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ССК: Каталог на бизнис поддршка и услуги во Република Македонија

До: Компании членови на Сојуз на стопански комори на Македонија

Предмет: Каталог на бизнис поддршка и услуги во Република Македонија
 

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со ИМЕ програмата за зголемување на пазарната вработливост го промовираа новото издание на:
 

КАТАЛОГ НА БИЗНИС ПОДДРШКА И УСЛУГИ ВО
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

ПРЕГЛЕД НА СИТЕ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ НАМЕНЕТИ ЗА
ПОДДРШКА НА БИЗНИС СЕКТОРОТ
 

Во каталогот се содржани преглед на сите производи и услуги наменети за поддршка на компаниите поделени во 3 категории:

  • Понуда од Владини институции и програми за поддршка
  • Понуда од Банки, Штедилници и други кредитни институции
  • Бизнис поддршка и услуги обезбедени од граѓанскиот и приватниот сектор

Подготовката на ваков каталог каде што се сублимирани сите достапни инструменти за бизнис поддршка и финансирање на компаниите претставува одлична алатка преку која секоја компанија ќе може полесно да ја препознае потенцијалната програмата заедно со условите за користење кои се погодни за нејзиниот бизнис.

Линк за превземање на каталогот

Прочитано 933 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не