gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Програмата за поддршка на домашен туризам

Сојуз на стопански комори на Македонија Ве информира дека согласно Програмата за поддршка на домашен туризам за работници со ниски приходи (Сл. весник на Република Македонија бр. 21 од 02.02.2018 год.), Министерството за економија објави Јавен повик за Пријавување на интерес од страна на угостителските објекти за сместување на лица кои ќе добијат Потврда за одмор на работници со ниски приходи во вредност од 15.000,00 денари.

Сите заинтересирани угостителски објекти за сместување ќе треба да поднесат Барање за пријавување на интерес

Барањето и другата документација може да ја најдете на следниот линк:http://www.economy.gov.mk/doc/2352

Рокот за пријавување е 12 Март 2018 година

Прочитано 1312 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не