gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Конференција за ФИДИК договори во Скопје

Асоцијацијата на инженери консултанти на Македонија (АЦЕМА) денеска во Скопје организира Прва конференција за ФИДИК договори на која присуствуваше претседателот на Градежната комора на Македонија при Сојуз на стопански комори на Македонија.

На конференцијата најавено се обрати министерот за транспорт и врски Горан Сугарески , извршниот директор на ФИДИК, Енрико Винц. Организаторите нагласуваат дека конференцијата е значајна за учесниците во градежни проекти кои се изведуваат во Македонија, во регионот и во интернацинални рамки, како и за претставниците на државните институции и органите на локалната самоуправа кои се вклучени во градежништвото.

Прочитано 869 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не