gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Италијанска компанија бара партнер за соработка

Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) Ве информира за можност за соработка со мултинационална компанија со седиште во Италија, која се занимва со производство „направи сам“ производи и бара македонска компанија која што ќе ги пакува нивните производи.

Компанијата нуди работа за 20-30 000 работни саати/година со можност за зголемување.

Македонската компанија би требало да има

-          12-18 вработени

-          Опрема за извршување на работа(машини за печатење на етикети, мерач/бројач на парчиња, завторач на пластични кеси)

-          Македонската компанија да има искуство во овој тип на работа

Повеќе информации можете да погледнете на  www.fischeritalia.it

Прочитано 872 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не