gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Известување за почеток на сезонски летови на релација Талин-Охрид

Почитувани членови,

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерството за надворешни работи на Република Македонија и Амбасадата на Република Македонија во Талин Ве информира дека почнувајќи од сезоната 2018 година ќе бидат воспоставени сезонски летови на релација Талин-Охрид.

Летовите ќе ги реализира естонската национална авио компанија Nordica и авиобилетите се пуштени во продажба од 26ти септември 2017 година.

Првата дестинација е Констанца, еден од најстарите градови и и најголемо пристаниште во Романија со 15 летувалишта со луксузни хотели и песочни плажи кои се наоѓаат 65км од границата со Бугарија.

Втората дестинација е Охрид како најпопуларна дестинација за летување во Република Македонија.

Летовите ќе се реализираат во текот на летната сезона.

Прочитано 783 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не