gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Влезете во ритам со природата со „Горска“

Природата со сите свои бои е преточена во динамичниот и колоритен дизајн на новата едиција на „Горска“, инспириран од планинските врвови на планината Кожуф.

Специјалната едиција на „Горска“, под мотото „Во ритам со природата“, ги предизвикува вљубениците во природата да се препуштат на едно вистинско, искрено и динамично доживување кое продира длабоко со секоја капка од природната изворска вода на „Горска“.

Спектарот на бои на специјалното издание се поврзува со различните состојби на умот и телото, бои изведени од природата кои будат еден разигран ритам во секој од нас.

Ритам, кој го следи разбрануваното движење на водата од самото нејзино извирање и нѐ вивнува кон планинските врвови на Кожуф.

 

Прочитано 1024 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не