gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Барање на мислење по предлог Правилник

Барање на мислење по предлог Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за методологијата, начините, постапките, методите и средствата за мерење на емисиите од стационарните извори

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Министерство за животна средина и просторно планирање со цел произнесување со Ваше мислење, Ви го доставува предлог Правилникот за изменување и дополнување на Правилникот за методологијата, начините, постапките, методите и средствата за мерење на емисиите од стационарните извори.

Во оваа насока Ве замолуваме Вашите коментари, забелешки и мислења по наведениот предлог Правилник да ни ги доставите на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., најдоцна до (четврток) 15.06.2017 година.

На следниот линк можете да го погледнете предлог Правилникот.

За дополнителни информации Ви стоиме на располагање и може да не контактирате на тел: 30 91 440 или е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

 

Прочитано 941 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

ССК ISO 9001:2008

iso

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не