gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

СТАНЕТЕ ЧЛЕН

Почитувани,

Сојуз на стопански комори на Македонија е најголемата независна деловна организација во Македонија. 

Сојуз на стопански комори на Македонија Ви овозможува пристап до информации, бази на податоци, едукација за претприемништво, правни совети, Ви помага во пронаоѓањето на деловни партнери, Ве известува за домашни и меѓународни тендери, овозможува настапи на саеми, обезбедува информации за извори на финансирање. 
 
Делувајќи во рамки на секторските комори, компаниите влијаат на промена во регулативата, коморските контакти се поддршка во контактите со државните институции, како и добра препорака во активностите за јавни набавки, во Република Македонија или интернационалноССК ги познава условите за соработка и бизнис на сите странски пазари и вмрежена е со економски асоцијации и институции ширум светот.

На Вашиот пат кон успехот ќе се соочите со многу предизвици затоа што тоа е составен дел на деловното работење. Во сите овие ситуации, не двоумете се да ни се обратите, преку Вашата секторска комора или координатор.
Сојуз на стопански Комори на Македонија е Ваш партнер во бизнисот и вработените на Комората се достапни за сите потребни бизнис информации и услуги.
 
Доколку сакате да пристапите и станете член на Сојуз на стопански комори на Македонија контактирајте не на: 02/ 3091440 Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  или со пополнување на пристапна изјава на следниот линк.
 
Придружете ни се и бидете и Вие дел од Водечката Деловна Мрежа на Македонија.

 

GWLS2017

The 2017 GLOBAL WOMEN LEADERS SUMMIT unites the women leaders that demonstrate strength and persistence which inevitably lead them to success in their professional life. Join the women leaders in business and government from around the globe at the leading forum for women impacting the global economy.

Payment Options 2017 Summit Registration Fees

Registration Type

Registration Rate EUR

 Early Bird Rate EUR

Corporate

950

750

Non-profit, NGO, government, and small business

650

450

Spouse/child

 

250

 

150

Corporate with ABW & WED member promotional number

450

250

Non-profit, NGO, government, and small business with ABW & WED member promotional number

250

150

Please Note: The listed fee amounts are per delegate. Fee amounts are in EUR (€).

The Summit Registration Fee includes the three-day conference, meals from Feb  17 to Feb 19, transportation from and to the airport and to the venue, all program materials.

 

OFFICIAL SUMMIT HOTEL

Hotel & Venue: the Skopje Marriott Hotel

The 2017 Global Women Leaders Summit will be held at the

SKOPJE MARRIOTT HOTEL

in Skopje, Macedonia

(Plostad Makedonija 7, Skopje  1000,  Macedonia)

http://www.marriott.com/hotels/travel/skpmc-skopje-marriott-hotel/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Summit registrants receive discounted room rates ( please contact us at Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. )

TRAVEL TO SKOPJE

To receive detail information and discount, send proof of Summit registration along with your full name as written on your passport with your arrival and departure dates and cities to Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

A MCC representative will contact you within three (3) business days to help finalize your trip.

For more information, please contact us at Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

See you in Skopje!

е-Асистент

Почитувани компании,

Преку онлајн канцеларијата на центарот за асистирање и поддршка имате уникатна можност да се обратите на Вашиот е-Асистент во Сојузот на стопански комори на Македонија за консултации и совети согласно Вашите потреби. е-Асистентот ви овозможува да се обратите за специфичен совет обезбеден согласно прашањата за кои барате одговор на дневна основа од областа на легислативата, најновите промени и дополнувања на законите и подзаконските акти, финансии, маркетинг и др.

Вашиот е-Асистент можете да го контактирате преку електронска пошта секој ден на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Во најкраток рок, ќе се обидеме да добиеме одговори на сите Ваши прашања и дилеми.

Со почит,
Ваш е-Асистент
Agents

 

 

 

 

 

 

Бренд Настани Сојуз на стопански комори на Македонија

Деловен појадок до Претседателот на Владата на Република Македонија и владиниот тим

 

Годишна прослава на Сојуз на стопански комори на Македонија

 

Предновогодишна прослава на Сојуз на стопански комори на Македонија

 

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не