gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Отворена регистрација на 9тиот Меѓународен Бизнис форум во Сараево, 25-26 април 2018

Почитувани членови,

 

Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) во соработка со Министерството за надворешни работи на Република Македонија и Амбасадата на Република Македонија во Сараево Ве информира дека е отворена регистрацијата на 9тиот Меѓународен бизнис форум во Сараево кој ќе се одржи од 25-26 април 2018 година.

Оваа година форумот ќе опфати ИТ индустрија, дигитална економија, сектор туризам, образование, спорт и култура, агро бизнис, енергија, финансии, инфраструктура, градежништво и услуги. Повеќе детали за проектот може да погледнете на: www.sarajevobusinessforum.com/projects.

Вашето учество може да го регистрирате на следниот линк http://sarajevobusinessforum.com/registration-participant, а за детали во врска со Вашето присуство може да се обратите на:

  • E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Телефон: +387 (0) 33 275-519

За сите дополнителни информации, Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 3091 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 2789 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не