gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на Меѓународни изложбено-саемски активности во Киев во ноември-декември 2017 год.

Сојуз на Стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Украина во Република Македонија Ве информира за:

1. Меѓународниот саем <<Ukrainian Food Expo 2017>>, кој ќе се одржи во Кијев на 23-24 номври 2017 год. (повеќе информации www.ufexpo.com.ua)

2. Меѓународни изложбено-саемски активности, кои ќе се одржат во Меѓународниот изложбен центар (Кијев) во ноември-декември 2017 год. (повеќе информации www.iec-expo.com.ua)

  • XV Меѓународна специјализирана изложба „AQUA UKRAINE - 2017“
  • X Меѓународна специјализирана изложба „Енергетска ефикасност. Обновлива енергија-2017
  • XV Меѓународна специјализирана изложба „КомунаТех-2017, „ДорТехЕкспо-2017“
  • VII Специјализирана изложба „ЕвроБудЕкспо-2017“
  • V Специјализирана изложба „Екологија на претпријатието-2017“
  • XV Меѓународна специјализирана изложба „Енергетика во индустријата-2017
  • Меѓународна специјализирана изложба за рударската индустрија „MINING INDUSTRY EXPO-2017“
  • Меѓународна специјализирана изложба „НАФТОГАСЕКСПО-2017
  • XIV Меѓународна агроиндустриска изложба „АГРОФОРУМ-2017“

За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на телефон 02 3091 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 1767 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не