gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Трет Интернационален Саем за Туризам - Анкара

Сојуз на стопански комори на Македонија Ве информира за Третото издание на TravelExpo Анкара кој ќе се одржи од 22 до 25 март, 2018 во Анкара на АТУ конгресумот, со поддршка на Министерството за култура и туризам на Република Турција, Здружението на турски туристички агенции (ТУРСАБ), аеродромите ТАВ, АТКА АНИКА, АНКАР и други секторски невладини организации.

Различни конференции, работилници, презентации и интервјуа ќе се одвиваат во контекст на концептот "Културен туризам".

Овој Саем е погоден за оние кои бараат прифатливо и квалитетно сместување, превоз и информации за места за посета и за планирање на нивните патувања.

Деталите околу настанот можете да ги погледнете на следниот линк.

Прочитано 1462 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не