gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на Саем за туризам во Молдова

Почитувани членови,

Во насока на континуирано проследување на информации за меѓународни саемски манифестации, Сојуз на стопански комори на Македонија Ве известува дека од 29.09 – 30.10.2017 година, во Кишињеб, Молдова ќе се одржи Саем на зимски патувања 2017.

На саемот ќе се претстават и бидат присутни меѓународни туристички агенции и организации, тур оператори како и претставници од областа на транспорт и логистика, а ќе бидат опфатени повеќе области од туризмот како планински туризам, еколошки, религиозен, рекреативен итн.

Саемот е во организација на IEC MOLDEXPO SA и Агенцијата за туризам на Молдова.

Во прилог Ви доставуваме информативна брошура за саемот и апликација за учество на истиот.

Доколку сте заинтересирани да учествувате, Ве молиме пријавете го Вашиот интерес на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. или телефон: 02 30 91 440.

За дополнителни информации може да се обратите и до организаторите на следните контакт податоци:

 

Project coordinator:

Svetlana Ghelan

Phone: +373 810 410 / 069 328 257

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Project manager

Natalia Carlova

Phone: +373 810 418 / 069 994 333

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Прочитано 1626 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не