gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                fb  insta  twit  linke  yout

Почитувани компании,

Преку онлајн канцеларијата на центарот за асистирање и поддршка имате уникатна можност да се обратите на Вашиот е-Асистент во Сојузот на стопански комори на Македонија за консултации и совети согласно Вашите потреби. е-Асистентот ви овозможува да се обратите за специфичен совет обезбеден согласно прашањата за кои барате одговор на дневна основа од областа на легислативата, најновите промени и дополнувања на законите и подзаконските акти, финансии, маркетинг и др.

Вашиот е-Асистент можете да го контактирате преку електронска пошта секој ден на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Во најкраток рок, ќе се обидеме да добиеме одговори на сите Ваши прашања и дилеми.

Со почит,
Ваш е-Асистент
Agents

 

 

 

 

 

 

From the President

 We are the leader and voice of the business community, a supporter of the economic growth of the chamber members. Together we will contribute to the economic stability of Macedonia and as partners move forward into a new decade of our success.

Arsovska Danela

International Network

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Contact

 info @ chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Str. Crvena Skopska Opstina no.10

Follow us